met gevulde knapzak op pad

Het is een kwartiertje rijden over de Hunebed high way (N34) naar Odoorn. Een vriendelijk dorp omgeven door het karakteristieke Drentse landschap. Je struint door bossen, langs watertjes, over uitgestrekte heide (dat in september en oktober mooi paars kleurt), door gletsjerdalen en over zandverstuivingen. Het is onderdeel van de Hondsrug (Unesco Geopark). Hier woonden duizenden jaren geleden de Hunen, de hunebedden zijn er het bewijs van.

In het hart van het dorp staat een gezellig pandje omringd door een fleurig groot terras. Daar wordt 7 dagen per week brood gebakken door het team van Bakker Joost. Je kunt er ontbijten, lunchen, van koffie, taart en high tea genieten. Vanuit het lunchlokaal kijk je door grote vensters de bakkerij in.

Voor sportievelingen en natuurliefhebbers vult het team van Joost graag jouw rugzak. Je kunt kiezen uit verschillende lunchpakketten, je het ook een picknick kunnen noemen. Ook vullen ze je thermoskan met koffie of thee. Je krijgt een route naar keuze mee: 5 tot 10 km. lang.

Het Joost team vraagt je deze knapzak routes van te voren via hun site te bestellen. Ook met heel veel lekkers de paden op en lanen in? Ga daarvoor naar www.bakkerjoost.nl , we wensen je alvast veel wandelplezier!