winteractiviteiten

Hier in Drenthe gaan we zeker niet in winterslaap! Er is van alles te te zien, te ondernemen en van te genieten. Van het lichtjesfeest China Light in Emmen, tot museumbezoek in Assen en heerlijke wandelarrangementen. Deze keer leggen we de wandel-arrangementen onder loep.

Op een klein kwartiertje met de auto bij ons vandaan vind je het mooie brinkdorp Odoorn. Het dorp is omringd door het afwisselende landschap van Geopark de Hondsrug met: bossen, heide, hunebedden, zandverstuivingen in een glooiend landschap.

In het hartje van het dorp vind je het lunchlokaal van Bakker Joost. Bakker Joost heeft een enthousiast team aan het werk dat altijd wel weer nieuwe activiteiten bedenkt. Deze winter bieden ze wandelingen aan in combinatie met ontbijt, lunch of high tea.

Ben je een ochtendmens? Start dan lekker vroeg met een stevig ontbijt en volg dan een route die Bakker Joost voor jou op papier heeft. Na de wandeling wacht een lekker bakkie koffie met wat lekkers. Of start rond koffietijd en geniet van koffie/thee met taart. Stap dan door het mooie Drentse landschap en sluit af met een verwarmende lunch. Een andere optie is om een fijne wandeling te combineren met een smaakvolle high tea.

Een fijn uitstapje, om met volle teugen Drents te Genieten!

Kijk voor meer informatie over deze winterwandelingen op www.bakkerjoost.nl