Luxe overnachten met jacuzzi Drenthe

Chalet met jacuzzi huren?

Het grote voordeel van een chalet met jacuzzi is de vrijheid om elk moment van de dag te genieten van je privé hottub. Of je nu ’s ochtends wilt ontspannen bij zonsopgang, of na een dagje wandelen in de natuur de warme bubbels opzoekt; het kan allemaal. Zo geniet je optimaal van je verblijf in Drenthe.

 

Ontdek de chalets met jacuzzi op ons kleinschalige vakantiepark in Drenthe en geniet van een luxe vakantie, samen met de kinderen, vrienden of familie.

Vakantiechalet met jacuzzi dichtbij huis

Als je toe bent aan een welverdiende vakantie, hoef je niet altijd ver te reizen. Drents Genieten heeft diverse chalets met jacuzzi in Drenthe, waar je in alle rust kunt ontspannen. Combineer een actieve vakantie in de groene natuur met een luxe verblijf in een chalet met jacuzzi en geniet na een lange dag van het comfort van je eigen huisje. 

Met hoeveel personen ga jij op vakantie? De chalets met jacuzzi zijn voor maximaal 5 personen. Kinderen mee? Elk chalet heeft een omheimde tuin zodat ze lekker kunnen spelen.

Honden zijn toegestaan!

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk het liefst je trouwe viervoeter meenemen op vakantie. Gelukkig zijn er  bij Drents Genieten chalets waar honden welkom zijn. Samen met je hond genieten, dat is pas vakantie vieren. 

Chalet met jacuzzi