chaletmetjacuzzi

Chalet met jacuzzi huren?

Het grote voordeel van een chalet met jacuzzi is de vrijheid om elk moment van de dag te genieten van uw privé jacuzzi. Of u nu ’s ochtends wilt ontspannen bij zonsopgang, of na een dagje wandelen in de natuur de warme bubbels opzoekt; het kan allemaal. Zo geniet u optimaal van uw verblijf in Drenthe.

 

Ontdek de chalets met jacuzzi op ons kleinschalige vakantiepark in Drenthe en geniet van een luxe vakantie, samen met de kinderen, vrienden of familie.

Vakantiechalet met jacuzzi
dichtbij huis

Als u toe bent aan een welverdiende vakantie, hoeft u niet altijd ver te reizen. Drents Genieten heeft diverse chalets met jacuzzi in Drenthe, waar u in alle rust kunt ontspannen. Combineer een actieve vakantie in de groene natuur met een luxe verblijf in een chalet met jacuzzi en geniet na een lange dag van het comfort van je eigen huisje. 

 

Met hoeveel personen gaat u op vakantie? De chalets met jacuzzi zijn voor maximaal 5 personen. Kinderen mee? Elk chalet heeft een omheimde tuin zodat ze lekker kunnen spelen.

privechaletmetjacuzzi

Prive chalet met jacuzzi (omheinde tuin)

De chalets met jacuzzi bieden een oase van rust met hun beschutte tuinen. De groene begroeiing omringt uw chalet en biedt een fijne setting voor uw vakantie, waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Chalet met jacuzzi

TV kijken vanuit de jacuzzi

De chalets Dopheide, Ericaheide, Lavendelheide en Kraaiheide bieden nog meer luxe tijdens uw vakantie in Drenthe.  Deze chalets hebben  een SmartTV bij de jacuzzi. Zo kunt u ’s avonds lekker de jacuzzi in en uw favoriete programma of series/films op Netflix kijken. Een perfecte manier om uw vakantie nog aangenamer en unieker te maken.

Honden zijn toegestaan!

Als hondenliefhebber wilt u natuurlijk het liefst uw trouwe viervoeter meenemen op vakantie. Gelukkig zijn er bij Drents Genieten chalets waar honden welkom zijn. Samen met uw hond genieten, dat is pas vakantie vieren.