Hondenoppas

Exclusieve hondenoppas service tijdens uw verblijf 🐾

Bij Drents Genieten Vakanties begrijpen we dat uw trouwe viervoeter een belangrijk onderdeel van uw familie is. Hun geluk is voor ons net zo belangrijk als voor u. Daarom bieden wij een gloednieuwe service aan: hondenoppas service tijdens uw verblijf! Speciaal in het leven geroepen om uw verblijf nog aangenamer te maken. Zowel voor u, als uw viervoeter.

Zonder zorgen de omgeving ontdekken 🌳

Laat uw zorgen achter en geniet van een ontspannen uitje in de omgeving. Zo kunt u zorgeloos een dagje shoppen in Emmen, Wildlands of andere bezienswaardigheden in de omgeving ontdekken.

👩🏼Maak kennis met Wilma: de hondenoppas tijdens uw verblijf

Wilma, een voormalige hoteleigenaar, heeft een schat aan ervaring en oprechte liefde voor honden. Wilma heeft voorheen voor de honden van gasten gezorgd. Nu staat ze klaar om haar liefde aan trouwe dierenvrienden van Drents Genieten te geven. Wilma weet precies hoe ze ervoor kan zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen.

👩🏻Maak kennis met Ditta: de hondenoppas tijdens uw verblijf

Dita, een professional, door puppy’s opleiden tot begeleide hond. Ze kan niet wachten om de viervoeter gasten van Drents Genieten te verwennen. Dita begrijpt de unieke behoeften van elke hond zorgt voor een veilige, comfortabele en heerlijke ervaring.

Breng uw hond naar Wilma en Ditta's huis 🏡

U kunt uw hond rechtstreeks naar hen gastvrije huis brengen. Het huis is gelegen op het park en uitgerust met een omheinde tuin. Dit biedt een huiselijke omgeving voor uw viervoeter, zodat ze zich thuis voelen vanaf het moment dat ze aankomen.

🚶🏼‍♀️Persoonlijke wandelingen en speeltijd

De dames begrijpen als geen ander dat elke hond uniek is. Ze stemt de zorg af op hun individuele behoeften. Van ontspannende wandelingen door de prachtige omgeving tot speeltijd of dutjes, uw huisdier krijgt persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat ook hun dag gevuld is met plezier.

Blijf verbonden 📸

Wilma en Ditta wensen niets meer dan een goede band tussen jou en je huisdier. Zelfs als je er niet bent. Indien gewenst sturen ze foto- en video-updates.

Sfeerimpressie

Hoe boek je de hondenoppas service?

Neem contact op met Wilma: + 31 6 14 37 91 15 of Ditta: +31 6 12117807 om de gewenste dag en oppasduur door te spreken. Voor deze persoonlijke service vragen Wilma en Ditta een vergoeding van € 25 per dag. 

Met Wilma en Ditta aan boord kunt u erop vertrouwen dat uw honden de beste zorg, aandacht en een vleugje luxe krijgen. Waardoor ook hun tijd bij Drents Genieten onvergetelijk wordt. 🐾  Drents Genieten Vakanties wenst u een zorgeloze vakantie die u en uw huisdier zullen koesteren!