Hondenoppas

Exclusieve hondenoppas service tijdens uw verblijf 🐾

Bij Drents Genieten Vakanties begrijpen we dat je trouwe viervoeter een belangrijk onderdeel is van de familie. Hun geluk is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarom bieden wij een gloednieuwe service aan: hondenoppas service tijdens je verblijf! Speciaal in het leven geroepen om je verblijf nog aangenamer te maken. Zowel voor jou, als je viervoeter.

Zonder zorgen de omgeving ontdekken 🌳

Geniet van een ontspannen uitje in de omgeving, terwijl de viervoeter bij de geliefde oppas bivakkeert. Zo kan je tijdens het verblijf zorgeloos een dagje shoppen in Emmen, Wildlands bezoeken of andere bezienswaardigheden in de omgeving ontdekken.

👩🏼Maak kennis met Wilma: de hondenoppas tijdens je verblijf

Wilma, een voormalig hoteleigenaar, heeft een schat aan ervaring en oprechte liefde voor honden. Wilma heeft voorheen voor de honden van hotelgasten gezorgd. Nu staat ze klaar om haar liefde aan trouwe dierenvrienden van Drents Genieten te geven. Wilma weet precies hoe ze huisdieren thuis kan laten voelen.

👩🏻Maak kennis met Ditta: de hondenoppas tijdens je verblijf

Ditta is een ervaren opleider van puppy’s tot begeleide hond. Ze kan niet wachten om de viervoeter gasten van Drents Genieten te verwennen. Ditta begrijpt de unieke behoeften van elke hond. Ze zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving.

Breng je hond naar Wilma en Ditta's huis 🏡

Het huis van Wilma en Ditta is gelegen op het park en uitgerust met een omheinde tuin. Dit biedt een huiselijke omgeving voor je viervoeter, zodat ze zich thuis voelen vanaf het moment dat ze aankomen.

🚶🏼‍♀️Persoonlijke wandelingen en speeltijd

De dames begrijpen als geen ander dat elke hond uniek is. Ze stemmen de zorg af op individuele behoeften van de hond. Van ontspannende wandelingen door de prachtige omgeving tot speeltijd of dutjes. Je huisdier krijgt persoonlijke aandacht. Zo beleeft je viervoeter ook een plezierige dag! 

Blijf verbonden 📸

Wilma en Ditta wensen niets meer dan een goede band tussen jou en je huisdier. Zelfs als je er niet bent. Indien gewenst sturen ze foto- en video-updates.

Sfeerimpressie

Hoe boek je de hondenoppas service?

Neem contact op met Wilma: + 31 6 14 37 91 15 of Ditta: +31 6 12117807 om de gewenste dag en oppasduur door te spreken. Voor deze persoonlijke service vragen Wilma en Ditta een vergoeding van € 25 per dag / per hond. 

Met Wilma en Ditta aan boord kun je erop vertrouwen dat je hond de beste zorg, aandacht en een vleugje luxe krijgen. Waardoor ook hun tijd bij Drents Genieten onvergetelijk is. 🐾  Drents Genieten Vakanties wenst de hele familie een zorgeloze vakantie!