Kleinschalig vakantiepark Drenthe

Drents Genieten: kleinschalig vakantiepark Drenthe

Wanneer u op zoek bent naar een kleinschalig vakantiepark in Drenthe is Drents Genieten een perfecte keuze. Met enkele chalets, die altijd voorzien zijn van jacuzzi of whirlpool, verblijft u echt op een kleinschalig vakantiepark in Drenthe. 

Eigenlijk is het een kleinschalig vakantiepark op een vakantiepark. Drents Genieten ligt namelijk op Recreatiepark Emmerstrand. Het voordeel? U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten en voorzieningen van dit park.

Google-review van gast:

5/5
Nance Hulleman-seip
Nance Hulleman-seip
Lees verder
Heerlijk rustig daar. Heel netjes en alles wat je maar nodig had was er in het chalet. Bedden waren al opgemaakt en er zat handdoeken en keukendoekenpakket bij. Fietsen stonden er ook, dat was wel lekker.

Waarom op vakantie naar Drents Genieten?

Naar een kleinschalig vakantiepark Drenthe? Dan is het zeker: rust en ontspanning gegarandeerd. Heerlijk in een eigen luxe vakantiehuisje Drenthe genieten van een welverdiende vakantie. Maar waarom is het zo lekker, een kleinschalig vakantiepark Drenthe? 

Luxe en ontspanning: Drents Genieten heeft chalets met jacuzzi of whirlpool. Daarnaast hebben de chalets perfecte beschutting zodat u genoeg privacy hebt. 

 Persoonlijke aandacht en service: Een kleinschalig vakantiepark biedt meer persoonlijke service en aandacht voor de gasten. Zo kunt u ons gewoon een appje sturen als u vragen heeft. 

Faciliteiten en voorzieningen

Op en in de omgeving van Drents Genieten is heel veel te doen. Van suppen tot fietsen en van relaxen aan het natuurmeer tot Netflix kijken vanuit uw eigen jacuzzi. 

  • Suppen
  • Zwemwater met strand
  • BBQ
  • Wellness
  • Fietsen
  • Ontbijtservice
  • SmartTV met Netflix
  • Massage

Chalets op ons kleinschalige vakantiepark Drenthe

Geschikt voor 2 tot 5 personen

Of u nu een romantisch weekendje weg wilt of juist een lange vakantie met de kinderen tegemoet gaan, bij Drents Genieten vindt u ongetwjfeld een luxe chalet die aan uw wensen voldoen. 

Altijd aanwezig: overdekte privé-jaccuzi of -whirlpool, eersteklas voorzieningen en ruime, beschutte tuin.