Chalet huren Drenthe

Luxe vakantiehuis Drenthe

Naar een luxe vakantiehuis in Drenthe? Geniet bij Drents Genieten van een heerlijk verblijf in een luxe vakantiehuis Drenthe met o.a. jacuzzi of whirlpool. Vanuit de jacuzzi heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. 

Google-review score
4.8/5

Vakantiehuisje in Drenthe
met jacuzzi

Kiest u bij Drents Genieten voor een luxe vakantiehuis in Drenthe? Dan weet u het zeker: het zal u tijdens uw verblijf aan niets ontbreken. Want elk vakantiehuisje, ongeacht het aantal personen, heeft een heerlijke jacuzzi of whirlpool waarin u écht helemaal tot rust komt.

Voordelen:

Ontspanning en comfort: Een vakantiehuis met jacuzzi biedt ultieme ontspanning en comfort. Na een drukke dag in de natuur of een bezoek aan een van de vele attracties in Drenthe kunt u ontspannen in de jacuzzi. De warmte van het water en de bubbels zorgen voor een heerlijk gevoel van ontspanning en rust.

Privacy: Een vakantiehuis met jacuzzi biedt jou volledige privacy. U hoeft de jacuzzi niet te delen met andere gasten zoals bijvoorbeeld in een hotel. U kunt in alle rust genieten van je vakantie en van de jacuzzi.

Luxe: Een vakantiehuis met jacuzzi is een luxe accommodatie waarin u volop kunt genieten van alle comfort en gemakken.

Perfect vakantiehuis voor uitstapjes

Ontspanning, relaxen en comfort, daar wordt vaak aan gedacht als men hoort: een luxe overnachting in een vakantiehuis.

Maar luxe is ook dichtbij grote steden, mooie plekken en natuurgebieden verblijven.

Onze luxe vakantiehuizen lenen zich ook uitstekend voor een actieve of natuurrijke vakantie.

 

Overdag kunt u genieten van activiteiten zoals wandelen, fietsen of avontuurlijke ontdekkingstochten, terwijl u ’s avonds heerlijk kunt ontspannen in uw comfortabele vakantiehuis.  

Luxe huisje huren met jacuzzi?

Luxe vakantiehuisje Drenthe huren? Gezellig met kinderen en partner een luxe weekendje of vakantie tegemoet gaan, bij Drents Genieten vindt u uw luxe vakantiehuisje in Drenthe. De luxe vakantiehuisjes liggen op een kleinschalig vakantiepark in Drenthe, waardoor u gebruik kan maken van alle faciliteiten en voorzieningen. 

Ontdek welk luxe vakantiehuisje in Drenthe aan uw wensen voldoet en geniet van een heerlijk verblijf in het prachtige Drenthe.

Vanuit je luxe vakantiehuisje Drenthe ontdekken

Er zijn veel leuke activiteiten te doen in Drenthe, voor zowel jong als oud. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, geschiedenis, cultuur, of gewoon lekker ontspannen, er is voor iedereen wel iets te vinden in deze mooie provincie.

Wandelen en fietsen

– Nationaal Park Dwingelderveld

– Nationaal Park Drents-Friese Wold

– Hunebeddenroute

Geschiedenis en cultuur

– Het Drents Museum
– Kamp Westerbork
– De Koloniën van Weldadigheid

Attractieparken en dierentuinen

– Attractiepark Drouwenerzand
– Wildlands Adventure Zoo Emmen