IMG_0578-1980x1601

Ouderwets gezellig

Heel stiekem waren we benieuwd wat onze gasten zoal doen om te genieten van hun dagen in onze chalets. Vooral nu de maatregelen rondom Covid-19 onze vrijheid iets beperken.

Het verbaasde ons in het begin van de strengere lock-down dan ook dat we bijna altijd horen dat ze zich prima hebben vermaakt en dat de beperkingen eigenlijk helemaal geen rol speelden tijdens hun verblijf. Naast dat ze genieten van het rustige vakantietempo, dus wat later opstaan en alle tijd nemen voor ontbijt, lunch en avondeten, wordt er natuurlijk verpozen in de jacuzzi, whirlpool, hottub of sauna. Dat kunnen we ons voorstellen, want dat is pure verwennerij en daarmee laad je hoofd en lijf op.

Regelmatig horen we dat Drentsgenieters heel simpel genieten van het uitzicht, lekker wegduiken in een stoel en naar buiten kijken. Uitkijken over het water, de tuin, vogels observeren en soms een eekhoorn. Sommigen zitten er uren lang. Wij als inwoners van Drenthe vergeten wel eens hoe uniek de rust en ruimte om ons heen is. Actievere gasten huren een fiets om zich op die manier onder te dompelen in het landschap.

En dan kwam de ouderwetse gezelligheid ook naar voren als een bezigheid: samen spelletjes doen. Wij hebben de voorraad spellen daarom aangevuld. Zo doe je ook eens een ander spel dan thuis. In elke chalet vind je een mooie stapel verschillende spelen. Ben je uitgespeeld? Geef maar een gil, dan ruilen wij tussen de chalets. We hebben ook sjoelbakken: ook leuk om eens te doen. Veel is mogelijk bij Drents Genieten!

Drents Genieten © 2019 – 2022

Website door impWeb: websites met impact!