Romantisch huisje met jacuzzi in Drenthe

Wij beschikken over ruime romantisch huisje met jacuzzi en veel privacy. Kies voor een huisje aan het water of juist een huisje met beschutte tuin. Beide zijn perfect voor een romantische gelegenheid. Opzoek naar een romantisch huisje met jacuzzi in Drenthe?

Beschut huisje met privé jacuzzi

Ericaheide en Dopheide zijn geschikt voor een romantische vakantie met ontzettend veel privacy. De ruime tuin is beschut gelegen. Stap onbezorgd in de privé jacuzzi en geniet van de fluitende vogeltjes. Een romantisch wellness moment in privésferen.

Huisje aan het water met privé jacuzzi

Geniet van een prachtig uitzicht tijdens je verblijf. De huisjes aan het water beschikken over een ruime tuin. Vanuit de jacuzzi heb je uitzicht op het water. Bekijk de zonsondergang onder het genot van een glaasje wijn. Lavendelheide en Riegheide zijn romantische huisje aan het water met privé jacuzzi!

Maak je verblijf in een romantisch huisje met jacuzzi compleet

Verras je lief met een duo massage. Wil jij je romantisch wakker worden met een Drents ontbijtje? Dit kan geregeld worden! Al met al een perfecte bestemming voor een romantisch weekendje weg.

Romantische omgeving

De huisjes zijn gelegen in een romantische omgeving. Geniet van de prachtige zonsondergang, relax in het gezellig ingerichte huisje, ga picknicken op het strand of maak een wandeling in de afgelegen natuurlijke omgeving. Drenthe staat bekend om de authentieke dorpjes. Bezoek één van de dorpjes met een heerlijk diner om je romantisch verblijf compleet te maken. 

Luxe en comfort in het huisje

Drents Genieten biedt verschillende diensten aan om jouw romantische verblijf compleet te maken. Naast de jacuzzi beschikken sommige chalets ook over een een privé sauna. Bij alle chalets is een gratis BBQ, SUP, twee fietsen en Netflix aanwezig. Perfect voor een actief of juist relaxed verblijf.

SmartTV bij de jacuzzi

Sommige chalets beschikken over een SmartTV met Netflix bij de jacuzzi. Dit maakt het romantisch huisje met jacuzzi compleet. In de ochtend of in de avond ontspannen, genieten van elkaar én je favoriete film. Bij Drents Genieten komen jij en je partner niets te kort. Wij doen er alles aan om jullie een onvergetelijk romantisch verblijf te bezorgen.