Wellness & Massage

Wilt u helemaal tot rust komen? Maak uw luxe vakantie compleet met wellness en massage. Geniet van een ontspannings- of bamboe massage. Massages zijn goed voor lichaam en geest. Ook krijgt u weer energie en kracht. Last van uw spieren? Trigger Point Therapie zorgt voor een pijnvrij en ontspannen lichaam. De massages duren een uur en kosten €55. Stap daarna in de jacuzzi om een optimale wellness vakantie te beleven!

Reserveer uiterlijk één week van tevoren (woensdagen uitgesloten). De chalet wordt omgetoverd in massagestudio. Genieten van een drie gangen diner? Kies voor dineren & masseren voor €110. Neem na de massage plaats aan een opgedekte tafel en smullen maar! Monica en haar team zorgen voor een uniek me-time moment.

001_wandelenmethond.jpg

Wandelen

Rondom de chalets van Drents Genieten Vakanties zijn er verschillende landschappen wandelend te ontdekken.

TIDB-28.jpg

Touren in Drenthe

De wind in de haren en heerlijk ontspannen onderweg zijn? Huur dan een e-chopper!

IMG_8111-3-scaled.jpg

UNESCO Geopark

De Hondsrug is het UNESCO Geo Park van Drenthe! Het unieke landschap is afwisselend en als je goed kijkt, kom je erachter hoe het is ontstaan.

IMG_7950-scaled.jpg

Fietsen

Stap direct vanuit het chalet op de fiets en start bij fietsknooppunt 27. Er zijn al mooie rondjes van 20 kilometer lang te ontdekken.

IMG_0164-2-scaled.jpg

Cultuur

Rondom Drents Genieten Vakanties is verrassend veel te zien en te beleven. Zo zijn er musea met wisselende en vaste tentoonstellingen, presentaties en activiteiten.

waterskiing.jpg

Waterpret & actie!

Op loopafstand van de chalets is een heerlijk strand met zwemwater. Het is zelfs mogelijk om te waterskiën!

WILDLANDS-Serenga-leeuwinnen-scaled.jpg

Wildlands

Wildlands is de dierentuin en het attractiepark van Emmen! Maak het verblijf compleet met een bezoek aan Wildlands.

Drents Genieten © 2019 – 2022

Website door impWeb: websites met impact!