Uitstapjes en activiteiten

Zin om tijdens je verblijf iets te ondernemen? We hebben verschillende uitstapjes voor je op een rijtje gezet.

Massage

Wilt u helemaal tot rust komen? Maak uw luxe vakantie compleet met wellness en massage. Geniet van een ontspannings- of bamboe massage. Massages zijn goed voor lichaam en geest. Ook geven massages weer energie en kracht. Stap daarna in de jacuzzi om een optimale wellness vakantie te beleven!

Wildlands

Ga een dagje naar de dierentuin en het attractiepark in Emmen. Vaar in de boot door de jungle of ga op trucksafari! Perfect uitstapje voor het hele gezin.

E-chopper

De wind in de haren en ontspannen onderweg zijn? Huur dan een e-chopper! Bargerveen Scooters, verhuurt e-choppers met en zonder routes. De verhuur locatie bevindt zich op 20 minuten rijafstand. Duik de natuur in of neem een kijkje in Emmen. Dat wordt een heerlijk dagje!   

Eko-tours Exloo

Ontdek de Hondsrug met een Eko-voertuig naar keuze. Eko-tours organiseert verschillende tours en excursies door de natuur van Drenthe.

Sloep verhuur

De omgeving ontdekken vanaf het water? Huur dan een sloep! Met de sloep vaar je door De Veenvaart, een vaarverbinding door de Drentse en Groninger veenkoloniën. Vaar met of zonder schipper. Voor het varen met een sloep heb je geen vaarbewijs nodig.

Breegroen Alpaca

Altijd al een Alpacaboerderij willen bezoeken? Deze boerderij ligt op steenworp afstand van Drents Genieten Vakanties.

Stadsboerderij ’t Nije Hoff:

’t Nije Hoff is een stadsboerderij aan de rand van het Noordbargerbos te Emmen. Op slechts 10 min rijafstand kan je een rondleiding krijgen door de stal en de melkerij.

Markten en Evenementen

Gedurende het jaar zijn er verschillende markten en authentieke Drentse evenementen in de omgeving.