Op je wenken bediend
Op uw wenken bediend

Warm Welkom

In onze regio kennen we geen files. En dat maakt de rit naar Erm wel zo ontspannen. Wij horen graag wat de verwachting qua aankomsttijd is, zodat er een teamlid bij de ingang van het park op jullie wacht. Het chalet is dan snel gevonden. We tonen je alle praktische zaken. Verdere informatie kun je daarna rustig doorlezen; er is een uitgebreide informatiemap. 

Wij zorgen ervoor dat je direct een kopje koffie of thee kunt zetten. Eerst bijkomen van de reis en dan pas uitpakken. Je vakantie is tenslotte al begonnen.

Onze Chalets

Met veel zorg zijn de chalets, je kunt ze ook vakantiehuizen noemen, ingericht. Met oog voor comfort en vakantieplezier is geprobeerd aan alles te denken. Zo zijn de veranda’s ook via een helling te bereiken. Wel zo makkelijk als je gebruik maakt van een rollator of rolstoel. Maar ook honden geven hier graag de voorkeur aan. 

Bijna elk chalet heeft een vaatwasser en allen zijn voorzien van een wasmachine. Natuurlijk ontbreekt de gratis wifi niet en is er gedacht aan een Netflix abonnement. De tuinen zijn riant, omheind en goed af te sluiten én voorzien van een buitendouche.  

Onze chalets op een rijtje

De Omgeving

In de nabijheid van het Ermerstrand vind je onze chalets, aan de rand van het pittoreske dorp Erm, op steenworp afstand van Emmen.  In en rondom het meertje, waarbij strand is aangelegd, is het heerlijk vertoeven op zomerse dagen. Het gezellige restaurant en een waterskicentrum maken het tot een fijne vakantiebestemming.

Het hele jaar rond is er voldoende te doen. Niet alleen de natuur heeft veel te bieden, ook zijn er musea, dag-attracties en gezellige stadjes te bezoeken. De provincie Drenthe is ook nog eens dé fietsprovincie bij uitstek. En dan hebben we het nog niet over de gastvrijheid van de Drenten gehad!

Uit tips

IMG_7950-scaled.jpg

Fietsen

Stap direct vanuit het chalet op de fiets en start bij fietsknooppunt 27. Er zijn al mooie rondjes van 20 kilometer lang te ontdekken.

waterskiing.jpg

Waterpret & actie!

Op loopafstand van de chalets is een heerlijk strand met zwemwater. Het is zelfs mogelijk om te waterskiën!

WILDLANDS-Serenga-leeuwinnen-scaled.jpg

Wildlands

Wildlands is de dierentuin en het attractiepark van Emmen! Maak het verblijf compleet met een bezoek aan Wildlands.

BBQ

Bezorgservice

Maak uw luxe vakantie compleet met een ontbijt, lunch, High Tea of BBQ-pakket.

001_wandelenmethond.jpg

Wandelen

Rondom de chalets van Drents Genieten Vakanties zijn er verschillende landschappen wandelend te ontdekken.

gevangenismuseum-veenhuizen---brandscientists-(16)-1

Cultuur

Rondom Drents Genieten Vakanties is verrassend veel te zien en te beleven. Zo zijn er musea met wisselende en vaste tentoonstellingen, presentaties en activiteiten.

IMG_8111-3-scaled.jpg

UNESCO Geopark

De Hondsrug is het UNESCO Geo Park van Drenthe! Het unieke landschap is afwisselend en als je goed kijkt, kom je erachter hoe het is ontstaan.

MoontjexVonne

Wellness & Massage

Even helemaal tot rust komen tijdens uw verblijf? Maak uw luxe vakantie helemaal compleet met wellness en massage.

TIDB-28.jpg

Touren in Drenthe

De wind in de haren en heerlijk ontspannen onderweg zijn? Huur dan een e-chopper!