Voorjaar in Drenthe

Vier het voorjaar in Drenthe

Zin om er in in het voorjaar op uit te gaan? Bij Drents Genieten kunt u ontspannen in de jacuzzi, eropuit met uw hond, genieten van het voorjaarszonnetje en elkaar. Wij bieden luxe chalets met wellness. De chalet beschikken over een privé jacuzzi en zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. Uw hond is van harte welkom bij ons 🐕. De chalets zijn gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Ontdek de prachtige natuur van Drenthe en ontspan in de jacuzzi 💦.

Een greep uit de chalets van Drents Genieten

Vakantiehuisje Drenthe met jacuzzi
Kraaiheide: 2 persoons chalet
huisjemetsaunaenjacuzzi4personen
Dopheide: 4 persoons chalet
wellness huisje met hond

De omgeving van Drents Genieten🌳

Drents Genieten is gelegen in een natuurlijke omgeving Erm, Drenthe. Vanuit de chalet bevind u zich direct in de natuur voor een mooie wandeling door het bos, langs het water of door de weilanden. Liever een natuurgebied opzoeken? Drenthe kent prachtige natuurgebieden voor een mooie wandeling. 

Ontdek de faciliteiten van Drents Genieten

Echt ontspannen tijdens je vakantie? Naast de privé-jacuzzi met SmartTV beschikken de chalets van Drents Genieten over meer faciliteiten om jou verblijf in Drenthe zo aangenaam mogelijk te maken. Benieuwd welke faciliteiten nog meer aanwezig zijn in de chalets?

faciliteitenvoorjaar

Andere chalets bekijken