Vakantiehuis Emmen

Emmen vakantiehuisje huren?

Dichtbij de binnenstad van Emmen verblijven in een luxe chalet met jacuzzi. Dat is pas vakantie vieren in Drenthe, Emmen.

 

  • Gelegen op 10 min van het centrum van Emmen
  • In en rondom Emmen zijn prachtige natuurgebieden
  • 2 tot 5 personen vakantiehuisjes
Google-review score
4.8/5

Emmen vakantiehuisje met jacuzzi

Bij Drents Genieten kies je voor een vakantiehuisje bij Emmen. En één ding is zeker: aan luxe geen gebrek! Elk vakantiehuisje van 2 tot 5 personen is voorzien van een overdekte privé jacuzzi. 

Ontspannen in een privé jacuzzi

Wanneer je kiest voor een vakantiehuisje bij Drents Genieten, staat ontspanning bovenaan. Elk vakantiehuisje is uitgerust met een privé jacuzzi, zodat je op elk gewenst moment kunt genieten. Laat de warme bubbels je spieren kalmeren terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op de prachtige omgeving van Drenthe. Of het nu zomer of winter is, een duik in de jacuzzi is altijd een welkome traktatie. 

Ontspannen in een privé sauna

Verschillende vakantiehuisjes beschikken over een privé sauna. Dit zorgt voor een wellness beleving het vakantiehuisje nabij Emmen. De sauna verbetert je algemene gezondheid. Zo is het goed voor je weerstand, vermindert het stress, reinigt het de houd en is het goed voor je haar. De echte rust begint pas na het bezoek aan de sauna. Door de sauna kan je ’s avonds heerlijk slapen. 

Ontdek Emmen en omgeving

Jouw vakantiehuis is 10 minuten rijafstand verwijderd van Emmen, een superleuke plek waar van alles te doen is. Jong en oud vermaakt zich hier uitstekend. De leukste activiteiten hebben we voor je uitgelicht.

 

  • Wildlands Adventure Zoo: Dit is een populaire dierentuin waar je een spannende reis kunt maken door verschillende werelddelen. Je kunt wilde dieren van dichtbij bekijken en genieten van attracties zoals boottochten en safariritten.
  • Vlinderparadijs Papiliorama: Dit is een prachtige overdekte vlindertuin waar je kunt wandelen tussen kleurrijke vlinders. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid.
  • Drents Museum: Als je geïnteresseerd bent in kunst en cultuur, dan is het Drents Museum een bezoek waard. Hier kun je archeologische vondsten, historische artefacten en tentoonstellingen van moderne kunst bewonderen.
  • Attractiepark Plopsa Indoor Coevorden: Hoewel dit attractiepark net buiten Emmen ligt, is het zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is een indoorpark met attracties en shows gebaseerd op populaire kinderprogramma’s zoals Kabouter Plop en Bumba.
  • Openluchtmuseum Ellert en Brammert: Dit is een historisch museum waar je kunt zien hoe mensen vroeger leefden in Drenthe. Er zijn authentieke boerderijen, ambachtelijke demonstraties en je kunt zelfs een ritje maken met een ouderwetse paardentram.
  • Recreatiegebied Ermerstrand: Voor outdoor-activiteiten en ontspanning kun je terecht bij het recreatiegebied Ermerstrand. Hier kun je zwemmen, zonnebaden, wandelen, fietsen en verschillende watersporten beoefenen.

Op vakantie naar Emmen

Kijk je er ook al naar uit: lekker op vakantie naar Noord-Nederland? Heerlijk in alle luxe overnachten met jacuzzi bij Drents Genieten.