Kleinschalig vakantiepark Drenthe

Vakantiehuis 5 personen van Drents Genieten

Een vakantiehuis 5 personen huurt u bij Drents Genieten. Chalet Struikheide, een prachtig 5-persoonschalet met jacuzzi, is hét verblijf voor een vakantie met het gezin. Met luxe voorzieningen in en rondom het chalet zal het tijdens uw vakantie aan niets ontbreken. 

Vakantiehuis 5 personen: Chalet Struikheide

Chalet Dopheide, Chalet Lavendelheide en Chalet Riegheide zijn op aanvraag geschikt voor 5 personen. Er wordt dan een opzetbed geplaatst. 

Voordelen vakantiehuis 5 personen in Drenthe

Een vakantiehuis 5 personen van Drents Genieten biedt verschillende voordelen. 

Eigen jacuzzi: Een van de grootste voordelen van een vakantiehuis van Drents Genieten is de aanwezigheid van een eigen jacuzzi. U kunt heerlijk ontspannen en genieten van een bubbelbad op elk gewenst moment. Dit is vooral geweldig na een lange dag vol activiteiten of om ’s avonds onder de sterren te ontspannen.

Beschutte tuin: De accommodatie beschikt over een beschutte tuin, wat betekent dat u kunt genieten van privacy en rust. U kunt buiten zitten, een boek lezen of gewoon ontspannen in de natuurlijke omgeving zonder gestoord te worden.

Luxe voorzieningen: Het vakantiehuis is uitgerust met luxe voorzieningen om u verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan een goed uitgeruste keuken, moderne apparatuur, comfortabele bedden en stijlvolle meubels. Deze extraatjes dragen bij aan een plezierige vakantie-ervaring.

Leuke activiteiten dichtbij: Het vakantiehuis heeft een goede ligging in de buurt van diverse leuke activiteiten. Of u nu houdt van wandelen, fietsen, musea bezoeken of winkelen. U hoeft niet ver te reizen om te genieten van de attracties en bezienswaardigheden in de omgeving.