Luxe overnachten met jacuzzi Drenthe

Vakantiehuis Drenthe huren?

Naar een luxe vakantiehuis in Drenthe waar u volledig kunt ontspannen en genieten van rust, ruimte en natuur? Dan zit u bij Drents Genieten goed! Drenthe staat bekend om haar prachtige natuurgebieden en is dé fietsprovincie bij uitstek. Met kilometers aan goed onderhouden fietspaden is het heerlijk fietsen in de omgeving van uw vakantiehuisje Drenthe.

Vakantie Drenthe

Een vakantie in Drenthe staat garant voor een heerlijke tijd. De provincie staat bekend om haar prachtige natuur, hunebedden en gastvrijheid. Van bossen en heide tot weidelandschappen, er is voor ieder wat wils. Maar ook de cultuur en historie van de provincie is de moeite waard. Bezoek de hunebedden, grafheuvels en Middeleeuwse esdorpen en ontdek de hedendaagse musea en beeldentuinen. Voor de gezelligheid kunt u terecht in de winkelstraten van bijvoorbeeld Assen, Emmen, Hoogeveen, Beilen of Meppel.

Vakantiehuis huren Drenthe

Uw volgende vakantiebestemming: Drenthe. Een provincie waar natuur en rust er bovenuit springt. Vanuit uw eigen luxe vakantiehuis Drenthe verkent u zo de prachtige Drentse natuur. 

Vakantiehuis Drenthe

Vakantiehuisjes voor 2 tot 5 personen

Een vakantie in Drenthe betekent ook: overnachten in een luxe vakantiehuisje van Drents Genieten. Vakantiehuisjes die écht het verschil maken. Heerlijk bubbelen in de jacuzzi, met genoeg privacy en in een enorm ruime tuin. Dat is pas vakantie vieren. 

Met de hond naar Drenthe?

Met de hond naar Drenthe? Drents Genieten heeft luxe vakantiehuisjes voor honden in Drenthe beschikbaar. Honden zijn ook onderdeel van de familie en we vinden het dan ook superleuk als de hond mee is.

Wat is er te doen op het park?

Op ons kleinschalig vakantiepark in Drenthe is veel te doen. Drenthe staat bekend om haar prachtige natuur, en daarom krijgt u bij uw verblijf 2 fietsen en een sup. We raden zeker aan om Drenthe eens met een sup te verkennen. 

Op het park kunt u lekker relaxen aan een natuurmeer of een heerlijke massage krijgen. 

Emmen Vakantiehuisje met jacuzzi

Welke last minute vakantiehuizen zijn nog beschikbaar?

Op het laatste moment met het gezin, vrienden of familie naar Drenthe? Voor een spontaan weekendje weg of lange vakantie in Drenthe hebben wij diverse vakantiehuizen beschikbaar.  

Vakantiehuis in Drenthe met jacuzzi

Wat is een romantische vakantie in Drenthe nu zonder een jacuzzi? Om uw vakantie daarom helemaal compleet te maken hebben wij jacuzzi bij vrijwel elk vakantiehuis in Drenthe. Geniet van de bubbels met een glas wijn, een lekkere borrelplank en bovenal elkaars gezelschap.

Top 5 leukste activiteiten in Drenthe

Vanuit uw vakantiehuis Drenthe zijn de leukste activiteiten te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van: 

  • Bezoek het Nationaal Park Dwingelderveld en geniet van de mooie natuur.
  • Ga op avontuur in het Boomkroonpad in Drouwen.
  • Ontdek de geschiedenis van Drenthe in het Drents Museum in Assen.
  • Bezoek het TT Circuit Assen en beleef de motorsport van dichtbij.
  • Huur een bootje en vaar over de vele kanalen en meren van Drenthe.
  • Ga naar het jaarlijkse festival van het Noorden, de Zomerfair in Orvelte.
  • Wandel door de kleurrijke bossen van het Drents-Friese Wold.
  • Bezoek het grootste hunebed van Nederland in Borger.
  • Ga naar het Smaakmakers Festival in Emmen en proef de heerlijke streekproducten van Drenthe.
 
Veel plezier in Drenthe!